ДЛЯ ЧОГО ПОТРІБНЕ ДИЗАЙНЕР ІНТЕР'ЄРУ

Мабуть, кожен, хто розпочинає планувати ремонт ставить собі питання: чи варто наймати дизайнера інтер’єру. І тут розпочинається справжня боротьба між “так” та “ні”. Предметні і недуже причини, які збивають з пантелику та дають ряд сумнівів, яке рішення прийняти. Так ось, необхідно пам’ятати, що перед прийняттям будь-якого рішення потрібно зробити аналіз, визначити свої потреби та побачити доцільність і релевантність тої чи іншої послуги конкретно для вас.

Ваш дім — це простір, в якому ви живете і має значний вплив на фізичний та емоційний стан

Власна оселя: простора, красива, затишна, і не важливо чи це приватний будинок за містом чи маленька квартира у спальному районі. Найважливішим аспектом є відповідність стилю інтер’єру темпераменту його власника. Повірте, що навіть велику квартиру у самому центрі міста можна так легко зіпсувати візуально неправильно розміщеними меблями, невідповідним декором чи хаотично підібраною кольоровою гамою. І це ще не весь список! Тому дизайнер інтер’єру допоможе вам.

Головною задачею дизайнера є створення такого простору, який би не лише відповідав якісним естетичним наповненням, але й функціонально облаштованим.

зображення пост
Дизайнер інтер’єру — це людина, яка володіє рядом навиків, які необхідні для створення стильного та грамотно облаштованого простору.
  • Практичний досвід вже реалізованих проектів.

  • Розуміння всіх тонкостей ергономіки.

  • Конкретність у всіх технічних моментах.

  • Колористика.

  • Технічна база.

  • Знання ринку матеріалів, меблів, техніки, предметів декору тощо.

Навіщо вам потрібен дизайнер під час ремонту

Очевидно, з вище написаного, не кожен має доступ до таких важливих навиків для створення дизайн проекту. Тому ми хочемо виокремити причини, чим вам може бути корисним дизайнер. Поїхали!

  • Фахівець, який має досвід та достатню кількість навиків для створення дизайну інтер’єру, про який ви мрієте. Також, досвідчений дизайнер може мінімізувати непередбачувані обставини та уникнути помилок.

  • Дизайнер — це і ваш психолог. Після конструктивного брифу та діалогу, він допоможе вам обрати ваш стиль, який відповідає вашому стилю життя, характеру та вподобанням.

  • Ваш час та ваші сили. Безсумнівна економія таких цінних ресурсів. Ви не витрачаєте час на створення концепту стилістики, не опрацьовуєте розміщення меблів, не підбираєте елементи декору. Ви відразу отримуєте візуалізацію зі всіма елементами.

  • Контакта база. У кожного професіонала є власна напрацьована база контактів, які спрощують процес реалізації вашого проекту у найкращому варіанті індивідуально для вас.

  • Планування. Це, власне, той важливий момент, де опрацьовані можливі помилки чи не функціональність. Грамотний план електрики, освітлення — це все буде продумано, щоб ваш комфорт був на першому місці.

Чи була для вас корисна стаття

кліпарт 4
кліпарт 3
кліпарт 2

Читайте також

Контакти

Контакти