ЧОМУ ГАРДЕРОБНА, А НЕ ШАФА

Ми впевнені, що кожен стикався з проблемою розкиданих речей по всій квартирі чи будинку. Знайоме відчуття, коли безлад у шафі не дає спокою і кожен раз ви не можете знайти улюблену футболку серед іншого одягу? Справа не у вмінні підтримувати порядок з речами, а в неправильному підході до організації зберігання. Тоді настав час подумати про якісне облаштування зони для одягу у вашому домі.

Гардеробна — це не розкіш, а просто необхідність

Ідеальним рішенням у такому випадку є гардеробна. Типова думка, про те, що гардеробна кімната є доцільною для квартир з великою площею, є хибною. Адже, завдяки якісному плануванню облаштування житла, можна оптимізувати розміщення гардеробної у приміщенні будь-якого розміру.

Так, як час є найдорогоціннішим ресурсом сьогодні, гардеробна дозволить економити час на збори та прибирання. Це ваш практичний спосіб забезпечення порядку та збереження речей. Якщо ви приймаєте рішення створити таку зону у вашій оселі, то ви впорядковуєте лад не лише з одягом та аксесуарами, але й оптимізовуєте простір завдяки зменшенню кількості меблів, таких як комоди, шафи, вішалки, тощо.

Ваша ідеальна система зберігання речей у домі.

зображення пост
При облаштуванні гардеробної варто використовувати:
  • Дзеркала: мобільне, настільне або підлогове.

  • Штанги та пантографи - для зберігання довгих речей (сукні, пальта) та функціональні механізми для розміщення на потрібному рівні.

  • Висувні вішалки - це зручно дня зберігання та розвішування спідниць та штанів.

  • Полиці з висувним механізмом для зберігання валіз, які кріпляться зазвичай під стелю.

  • Аксесуарні вішалки виключно для дрібних речей. Вони можуть бути кругові, підвісні чи висувні.

  • Закриті ящики для зберігання білизни, шкарпеток, аксесуарів.

  • Висувні модульні ящики для взуття, з урахуванням сезонного взуття.

  • Об'ємні секції для зберігання господарських приладів.

У разі гардеробної кімнати більших розмірів, ідеальним рішенням буде перенести пральну машину, сушильну машину та прасувальну дошку. Таким чином, добре функціонально обладнане приміщення, розв'язувати всі питання. Радимо додати невеликий диванчик або пуф, для створення приємної атмосфери відпочинку між примірками.

Чи була для вас корисна стаття

кліпарт 4
кліпарт 3
кліпарт 2

Читайте також

Контакти

Контакти