ДИЗАЙН ВАННОЇ КІМНАТИ: ЯК УНИКНУТИ ПОМИЛОК ПІД ЧАС РЕМОНТУ

З першого погляду, дизайн ванної кімнати завдання просте, але водночас важливе та вкрай складне. Наче стандартний набір, але незначні помилки можуть суттєво вплинути на кінцевий результат. Ванна кімната — приміщення складне, як в дизайні так і в ремонті, адже там багато комунікацій, підвищена вологість та не дуже багато місця. Тому доволі часто під час ремонтних робіт незначні похибки у розрахунках обертаються на великі проблеми.

Маленькі дрібниці — великі проблеми

Для того, щоб ремонт ванної кімнати пройшов без стресу та фінальний результат був стильним та ергономічним необхідно продумувати кожну деталь. Ми допоможемо уникнути найбільш поширених помилок під час облаштування ванної кімнати. Ретельно потрібно підбирати плитку, встановлення ванни, облаштування місця для сушіння та зберігання різних речей.

зображення пост
Які помилки варто уникати під час ремонту ванної кімнати?
  • Плитка. Дуже часто нестиковка плитки, швів між стиками може зіпсувати весь інтер’єр ванної кімнати. Також варто слідкувати, щоб плитка відповідала за кольором та текстурою на стінах і підлозі.

  • Сантехніка. Розбіжності сантехніки та змішувачів катастрофічно впливає на зовнішній вигляд ванної кімнати.

  • Вологостійкість. Найбільш рівень вологи у цьому приміщенні вимагає, щоб всі світильники та матеріали були вологостійкими, це найперше справа про безпеку та практичність.

  • Покупка сантехніки. Головне правило облаштування ванної 1 це покупка сантехніки до початку ремонтних робіт. Справа в тім, що оздоблювальні роботи стін додають до 3 сантиметрів стін, що варто враховувати, щоб попередити неприємні казуси.

  • Встановлення. Улюблений момент, де фінал всього процесу наближається, потрібно звернути увагу як встановлена ванна, яка висота раковини, чи правильно проведено монтаж сифонів для стоку, чи не капає вода, надійність кріплення до дзеркала та інших меблів.

Місце, де розпочинається і завершується ваш день.

Чи була для вас корисна стаття

кліпарт 4
кліпарт 3
кліпарт 2

Читайте також

Контакти

Контакти